Assassin’s Creed Odyssey

”Assassin’s Creed Odyssey” oyunundan değineceğiz bugün. ”Assassin’s Creed Odyssey” oyunun kurucusu, platformları, hikayesi yani senaryosu ve özelliklerinde bahsedeceğiz. Oyun beş ekim 2018 de piyasaya sürüldü ve bu 2018 yılında ki E3 fuarında yerini aldı ve fuarın en iyilerinden biri olarak seçildi. Bende oyunun fragmanı, özellikler ve detaylarını inceledim ve bugün sizlere sunacağım. Oyunu oynamadım. Oynamayı da düşünmüyorum. Arkadaşlar zaten ben sizlere oyunu tanıtırken o oyunu genellikle oynamıyorum sadece araştırmalar yapıyorum ve doğru bilgileri sizlere sunuyorum.

Bugünde ”Assassin’s Creed Odyssey” oyunun araştırmasını yaptık ve sizlere oyunu tanıtacağız. Daha sonra detaylarından bahsederek sizlere daha çok aydınlatacağız. Şimdi oyuna geçelim. Ama ondan önce bilmeniz gereken bir şey var. Arkadaşlar sitemize abone olup veya takip ederek destek çıkar mısınız?

”Assassin’s Creed Odyssey” oyunu benim ve ekibimin çok beğendiği ve 10 üzerinde 8.5 puan verdiğimiz bir oyundur. Öncelikle oyunun dönemi eski antik Yunan dönemine dayanıyor. Yani hepimizin tanıdığı ”Spartalılar” kim bilmez ki spartalıları? Oyunda iki karakter veya kahraman var. Bu kahramanlar biri kız bir diğeri ise erkek. Erkek olanın adı ”Alexios” kız olanın adı ”Kassandra” fragmanında Kassandra ile tanıtılıyor. Ama ikisinin hiç bir farkı yok. Sadece cins eşitliği amacıyla yapılmış bir durum. Oyunun hikayesi gerçekten çok güzel. Zaten ”Assassin’s Creed” serisi her zaman çok güzel ve eğlenceli olmuştur. Bu seride de öyle olacaktır. Bu seride oynayan yada oyuncular suikastçı değil savaşçılardır. 3. Şahıs rolünden oynan ”Assassin’s Creed Odyssey” çok eğlenceli gibi duruyor. Oyunda savaşçısınız Sparta savaşçısı.

Oyun çok kaliteli grafikler ve renklerle tasarlanmış bir video oyundur. Oyunda bütün kararları siz veriyor ve oyunun gidişatını merak ediyor oyundan çok büyük bir zevk alıyorsunuz.

Oyunun geliştiricileri ise ” Ubisoft Quebec”,”Ubisoft Montreal” ve ” Ubisoft Singapore” firmalarıdır. Oyun aksiyon ve Rol yapma oyunu olmak kadar kesinlikle bir strateji oyunudur.

Oyunun Platformları; PC, XBOX One, PS4

Oyunun Fragmanı; https://www.youtube.com/watch?v=eSw6JeHge1Y

Oyunlar ve ”Assassin’s Creed Odyssey” oyunu hakkında ki görüş, istek ve sorularınızı yoruma bırakabilir veya yusufekremtapan@gmail.com hesabına mail atabilirsiniz. Eğer bu adreslere gitmek istemeseniz alta ki linke gidebilirsiniz.

Buraya Tıklayaınız…

http://rastgelelik.com/ekremoyunda

Sizde benim gibi hep oyunda kalın.

Allah’a Emanet Olun!..

Yorum bırakın